Bannersystem med Hejs system på plads

Dannemand Wine sikrer, at deres butik bliver ekstra synlig helt ud til motorvejen.

Det er blevet sommer og Danmark drikker vin som aldrig før, gode vine og gode stunder hører til de danske sommeraftener, derfor var det også med glæde vi fik gjort Dannemand Wine synlige ud til motorvejen og til de mange bilister som hver dag kører forbi butikken.

Banneret er monteret i vores unikke hejs system som bevirker at du som kunde altid nemt og hurtigt kan skifte kampagnebanner uden at skulle have en montør ud på stedet.

Systemer med hejs har længe været det fortrukne i branchen selvom prisen for et godt system er en investering med mindre man bruger Dan-Kom leje og leasing aftaler som sikrer, at både kunde og kundens kunder får budskabet fortalt i den bedste kvalitet og bannerstørrelse.

Vil du også blive synlig med et system med hejs og banner aftale kommer vi gerne ud og snakker med dig om dine muligheder.

Tillykke til Dannemand Wine som nu er sommerklar…