Jønssons Auto i Hillerød træder ind i den digitale verden med en helt ny WordPress hjemmeside med bil liste.

Dansk Medie Kommunikation har i flere år serviceret ef af nordsjællands største bilhuse og nyvognsforhandler Jønssons Auto A/S.

Med fokus på optimering af den tidligere hjemmeside og kommende tiltag på digital medier har vi bygget den grundlæggende hjemmeside i WordPress og tilført bl.a. bil liste med integration til Bil info samt video center til afspilning af reklamer fra importørerne. Ud over det har står vi i dag for den daglige markedsføring af deres nyder og facebook opslag samt Google adwords.

Samarbejdet sikrer, at Jønssons Auto A/S har tilpasset sig både det lokale område i Nordsjælland på det mest fremtrædende markedspladser online kombineret med et stærk hjemmeside som både kan tilgås fra mobile enheder og tablets med hjemmesidens 100% responsive webdesign.

Tillykke til Jønssons Auto A/S, vi glæder os til det fremadrettet samarbejde.