Tryk på PVC, MESH, TRICOT eller MESH banner.

Dansk medie kommunikation er forhandler af banner i flere forskellige kvaliteter såsom Polyester banner, stof banner, Mesh banner, Satin banner og PVC banner. Vi tilpasser kundens krav til banner uagtet størrelse, montage og grafisk opsætning af indhold på banner. Vi tilbyder UV print på banner til udendørs events og banner reklame standere, hvilket sikrer, at banneret har en længere levetid i solen dvs. print mister ikke kvaliteten og kan genbruges flere gange. Alle vores banner overholder brandklasse B1 og leveres i forsvarlige emballager.

Dansk medie kommunikation kan levere alle typer banner til udendørs reklamer på facade, v-systemer, systemer med hejs og meget mere. Uanset hvilket banner du skal have op tilbyder Dansk medie kommunikation montage, service og sparring gennem hele opgaven.

Køb billig TRICOT, PVC, MESH eller Stof banner hos Dansk Medie Kommunikation.

Polyesterbanner, mesh banner eller PVC banner til konkurrencedygtige priser inkl. efterbehandling og print på banner!
Polyester banner også kaldet stofbanner er et af de mest benyttede banner kvaliteter i forskellige gram størrelser som fungerer rigtig godt både til indendørs- og udendørs banner annoncering – billig kampagne banner til alle virksomheder som bruger outdoor markedsføring eller instore markedsføring.

Mesh banner også kaldet netvinyl banner sikrer, at vindmodstanden formindskes ved udendørs markedsføring. De små huller i banner giver ikke en dårligere printkvalitet men sikrer, at banneret ikke revner eller bliver et vindsejl til fare for facader, biler og personer. vi anbefaler, at tage banner ned ved vindstød over 12 meter i sekundet (Dansk medie kommunikation kan ikke holdes ansvarlig ved vindstød over 8 mm. i sekundet).

PVC banner til stilladsreklamer med refleks er en nyhed i markedet som giver en FED effekt i mørke og giver en sikkerhed på lavtstående banner systemer. PVC banner til alle formål – et solidt og meget printvenlig banner.

Vi tilbyder efterbehandling af alle vores banner – snak med salgsafdelingen om efterbehandling af dine banner.

Print på banner er altid med i vores priser på banner. Såfremt du ikke selv kan levere grafisk materiale tilbyder vi opsætning og grafiske filer produceret af vores samarbejdspartner til kr. 850,- pr/time.

Bliv en del af et banner bureau, Dans medie kommunikation sikrer din outdoor- eller instore markedsføring på banner. Vi har stor erfaring til tryk på banner og banner systemerne så din markedsføring bliver synlig og opnår mest mulig effekt i kampagneperioden.

Tjek dine fordele

  • Kvalitets materialer m/tryk

  • Altid fast lavpris på banner

  • Montage og service i top

  • Efterbehandling inkl. prisen

  • Bannersystemer kan bestilles

  • Expres levering dag til dag

Kontakt os eller bestil dine varer her ! Salgsafdelingen tlf. 70277100 | E-mail: salg@dan-kom.dk