Banner system med hejs i alle størrelser

Dansk medie kommunikation er forhandler af bannersystemer med hejs, den bedste måde at fastholde dit banner bliver strammet op og hænger skarpt hver dag. Alle systemer med hejs leveres med forbehold for tilkobling af elektricitet.

Bliv set med professionelle bannersystemer på indfaldsveje, ved indkøbscenter, facader og bygninger – bannersystemer med hejs er den mest anvendte og billige løsning for virksomheder som ønsker, at skifte budskaber og indhold på banner løbende.

Hejse systemet er nemt at håndtere og kan anvendes af ungarbejdere. Det kræver en nøgle som åbner for op/ned funktionen, herefter kan man udskifte banneret når det er kørt helt ned eller stramme banneret ved at køre det op. Systemer med hejs kan monteres de fleste steder i Danmark, ønsker du vejledning til netop din facade eller bygning kontakt vores salgsafdeling.

Vores hejse systemer bliver bygget i aluminium som kan modstå det danske vejr. Der er lang levetid på skinnesystemet i aluminium. Vi tilbyder serviceaftaler på alle hejse systemer samt udskiftning af banner. Dansk medie kommunikation tilbyder kvalitets banner kvalitet monteret i alle vores hejse systemer, vi anbefaler altid banner som kan modstå solen, vind og vejr – derfor er vi med i hele opgaven.

Banner system med hejs monteret på facadevæg

Alle vores løsninger bliver monteret, leveret og serviceret i den bedste kvalitet i Danmark. Dansk Medie kommunikation går ikke på kompromis med kvaliteten som forhandler af bannersystemer med hejs. Vores erfaring med salg af færdige systemløsninger med hejsesystem gør det enkelt for virksomheder selv, at varetage skift af banner og servicere banner løbende ved, at justere banneret og dermed stramme det op.

Vores systemer bliver monteret i væg, facade eller andet af fagfolk med mange års erfaring til montage af bannersystemer med hejs. Vi kender til vind og vejrforhold og tager ingen halve beslutninger eller går på kompromis med sikkerheden.

Som kunde opnår du markedet bedste mulighed for selv, at varetage løbende skift af dine bannere. Dansk medie kommunikation tilbyder en banner aftale som giver dig og din virksomhed mulighed for, at få tilsendt banner med tryk til yderst konkurrencedygtige priser per kvadratmeter. Vi kender tidspresset til grafisk opsætning af indhold af banner, lad os varetage dine grafiske opsætninger af banner, tryk af banner så du bruger tiden på det du er bedst til.

Dansk medie kommunikation anbefaler at en fagmand kigger på jeres facade før end der bliver taget beslutning om størrelsen af system med hejs. Endvidere skal vi have en elektriker til, at føre strøm til boksen som styrer systemet når det kører op og ned.

Leasing af hejse systemer med banner og banner skift løbende tilbydes. Vi samarbejder med Ikano bank omkring leasingaftaler. En leasingaftale på systemet sikrer, at du ikke betaler hele din systemløsning med det samme men vælger, at afdrage x kroner løbende x måneder. Vi anbefaler alle virksomheder med større kampagnebudgetter, at lease deres bannersystem med hejs inklusiv en serviceaftale.

Kom i gang med det samme, vi kan levere bannersystemer med hejs efter afmåling af facade inden for 20 arbejdsdage.

Tjek dine fordele

  • Nemt af skifte banner løbende

  • Lease din løsning billigt pr. måned

  • Stram dine banner ud hejsesystemet

  • Bliv synlig i lokal område og øg kendskab

  • Billig markedsføring, stor effekt

Kontakt os eller bestil dine varer her ! Salgsafdelingen tlf. 70277100 | E-mail: salg@dan-kom.dk