Farvebøger, bøger – tryk din bøger billigt og nemt.

Dansk medie kommunikation tilbyder tryk og levering af farvebøger. Digital- eller offsettryk – som kunde kan du selv vælge hvilken kvalitet dine bøger skal trykkes i. Alle vores bøger er svanemærket og vi har typsik en produktionstid på omkring 5 – 14 dage alt afhængig af bogtryk.

Miljø Ja, Svanemærket
Produktionstid 5-14 hverdage (se herunder)
Paperback/Softcover: 10
Hverdag Wire-O Spiralindbinding: 10
Hverdage Kalenderspiral: 10
Hverdage Helbind/Hardcover: 14
Hverdage Exprestryk: 5 hverdage – dog ikke på Helbind/Hardcover

Gå til prisberegner

Kontakt os eller bestil dine varer her ! Salgsafdelingen tlf. 70277100 | E-mail: salg@dan-kom.dk

Køb billigt tryk af bøger hos Danprint

Trykning af bøger er ikke så dyrt, som man umiddelbart skulle tro. Alt afhængig af farvevalg og kvalitetskrav kan du få bøger til meget forskellige priser sammen med Dansk medie kommunikation. Skal du have trykt et lille oplag, er det en fordel at få det trykt som digitaltryk, og har du et større oplag, er det bedst at bruge offsettryk.

Tidligere, da digitaltryk var meget nyt, var kvaliteten også derefter – og mange sværgede stadig til det gammeldags offsettryk, der kunne levere den bedste kvalitet. I dag er forskellen så mikroskopisk lille, at man ikke kan se forskel på de to trykformer. Derfor er det ikke så afgørende, hvor mange kopier du skal bruge, for vi tilpasser prisen efter det, så du altid får den billigst mulige pris. Kunne vi fx kun levere offsettryk, ville prisen blive for høj ved små oplag, og kunne vi kun levere digitaltryk, ville prisen blive for høj på store oplag.

Overvejer du at lave en selvudgivelse, har vi samlet nogle gode tips til, hvordan du kan få trykt din egen bog. Her giver vi dig råd og vejledning om bogudgivelser, giver dig skabeloner til designprocessen og giver dig gode links til personer, som vil kunne hjælpe dig, hvis du vil gøre mere end bare selv at udgive.

Kontakt vores salgsafdeling tlf. 70277100 eller skriv til salg@dan-kom.dk

Gå til prisberegner

Tjek dine fordele

  • Svanemærket

  • 5 – 14 dage (produktion)

  • InDesign skabeloner tilbydes

  • Offset tryk

  • Rabat ved bestilling af flere