Banner monteret på facader og bygninger

Dansk medie kommunikation er en af de førende forhandlere på facade og bygningssystemer med banner reklame. Vi tilbyder et bredt sortiment af skinne systemer til banner letmonteret. Alle vores facade og bygnings bannersystemer tilbydes til konkurrencedygtige leje eller købe priser i hele Danmark.

Med et facadesystem opnår du lige præcis den løsning du vil have på din bygning, vi sikrer, at skinnerne bliver monteret og banneret bliver sat op. Vores banner facadesystemer har en lang levetid og er bygget i materiale som kan modstå almindelig dansk vejr, dog anbefaler vi at banneret bliver afmonteret facaden såfremt vinden blæser over 12 meter i sekundet.

Bliv synlig med skarpe budskaber helt ud til vejen, ved indfaldsveje eller andet som sikrer, at din lokale tilstedeværelse bliver øget i takt med bannerreklamen som er monteret på et af vores mange facadesystemer.

Hos Dansk medie kommunikation har vi bred erfaring med vejledning af dine facader og montage af banner i facadesystemer. Vil du gerne have vejledning kan tilbyder vi 1 konsulent besøg inden tilbud bliver udarbejdet. Alle vores aluminiumsskinner kan beskæres så størrelsen passer til dine bygninger og facaden bliver et reklame vindue med fokus på god synlighed.

Facade systemer til skilte og banner reklame

Facadesystemer monteret i aluminiumskinner eller rundrør systemer.

Hos Dansk medie Kommunikation har vi tilrettes os markedet og kundens behov – derfor er de nye leasingaftaler på facadesystemer med banner enormt attraktive i forhold til pris og den effekt vores facadesystemer med banner tilbyder.

Alle leasingaftaler er fleksible dvs. vores kunder kan tilrette deres markedsføringsbudget ud fra en fast månedlig beløb som sikrer, at man ikke mister synligheden på sin Outdoor- eller Instore markedsføring.

Alle vores løsninger tilbydes monteret i bannersystemer også kaldet flex systemer netop fordi deres fleksibilitet i opbygning bevirker, at systemet kan blive set fra mere end en side. Som system leverandør tilbyder Dansk medie kommunikation opsætning og fuld montage af bannersystemer, flex systemer og impuls systemer inklusiv banner printet i høj kvalitet.

Systemer med hejs tilbydes – en nem og enkel måde, at fastholde fokus på, at få udskiftet dine banner hver uge eller måned. Endvidere kan hejs systemer monteres på væg og facader og skaber en utrolig god visuel effekt fordi banner bliver strukket ud og derved fastholder sin position.

Vi tilbyder serviceaftaler på alle vores facadesystemer – vil du have mere information omkring serviceaftaler kan du kontakte salgsafdelingen 70277100 eller på salg@dan-kom.dk.

Tjek dine fordele

  • Større lokal synlighed og branding

  • Markedsføring helt ud til vejen

  • Billig markedsføring hele året

  • Nemt at udskifte, billig bannerskift

  • Anvend din facade eller bygning bedst muligt

  • Skab troværdighed omkring dit lokale netværk

  • Vis dine produkter frem uden for butikken

Kontakt os eller bestil dine varer her ! Salgsafdelingen tlf. 70277100 | E-mail: salg@dan-kom.dk