Billige kuverter, rude kuverter, A4 kuverter, A5 kuverter med /uden striplukning.

Dansk medie kommunikation er leverandør af standard-kuverter til markedets laveste priser. Vi hjælper med alt lige fra opsætning grafisk af dine kuverter til tryk og levering. Dansk medie kommunikation sikrer, at vores kunder kan bestille kuverter til attraktive priser af svanemærket kuverter.

Trykmetode: Offset
Prisgaranti: Ja
Produktionstid: 6 hverdage
Miljø: Ja, svanemærket

OBS: Ved tryk på kuvertens flap – Husk på, når kuverten lukkes, ligger flappen på hovedet. Derfor er det vigtigt, at teksten, der skal bruges på flappen, vendes 180 grader. Desuden vil dit tryk aldrig være tryk helt til kant, da der altid skal være en hvid ramme langs kanten, så der ikke kommer papirfnuller i trykfarven.

Gå til prisberegner – Kuverter

Kontakt os eller bestil dine varer her ! Salgsafdelingen tlf. 70277100 | E-mail: salg@dan-kom.dk

Produktbeskrivelse kuverter, brev kuverter, rudekuverter

Kuverter

Når du sender kuverter ud til dine kunder, er det vigtigt, at de husker dit navn, logo og evt. dit slogan. Derfor er det en god ide at have et stort lager af de kuverter, du tit sender ud, lige ved hånden.

Hvad skal du overveje?
• Hvilken størrelse kuverterne skal have (M65, M5, C5 eller C4)
• Hvilken lukning kuverterne skal have
• Skal de have ruder eller ej?
• Skal der tryk på flappen?

Vigtige ting at tænke over:
Lukning – Du bestemmer fuldstændig selv, om kuverterne skal lukkes med almindelig limlukning eller striplukning. Selv om du opbevarer kuverterne helt efter bogen, er striplukning den bedste løsning i forhold til kuverternes levetid, da limen holder længere. Hvis du ved at mange af kuverterne kommer til at ligge på lager i længere tid, bør du vælge striplukning. Er der på den anden side godt ryk i konvolutterne, skal du vælge limlukning i stedet for.

Rude eller ej – Skal kuverterne være med eller uden rude i? Det er ofte rart som kunde, når man modtager personlige papirer som fx en ordrebekræftelse eller en regning, at man kan se at papirerne er udstedt til en. Det vil man selvfølgelig også kunne gøre med en almindelig kuvert, men fordelen ved en rudekuvert er dog, at man se, at de dokumenter der er lagt i kuverten rent faktisk er er adresseret korrekt.

Tryk på kuvertens flap – Husk på, når kuverten lukkes, ligger flappen på hovedet. Derfor er det vigtigt, at teksten, der skal bruges på flappen, vendes 180 grader. Desuden vil dit tryk aldrig være tryk helt til kant, da der altid skal være en hvid ramme langs kanten, så der ikke kommer papirfnuller i trykfarven.

Kontakt vores salgsafdeling tlf. 70277100 eller skriv salg@dan-kom.dk

Gå til prisberegner – Kuverter

Tjek dine fordele

  • M65, M5, C5 eller C4 kuverter

  • Alm. lim- eller striplukning

  • Kuverterne med eller uden rude

  • Tryk på kuvertens flap

  • Produktion op til 6 hverdage