LED bander til stadions og events

Dansk medie kommunikation er forhandler af LED bander til stadions og events leveret i markedet bedste kvalitet. Banderne overholder naturligvis alle juridiske tekniske krav, ikke mindst EMC kravene til minimal elektromagnetisk udstråling.

Stor visuel effekt skaber øget fokus fra sponsorer og lokale virksomheder med bandereklamer sikrer du direkte branding til et større publikum og
optimere sponsor-pakkerne og udnytte annonce pladsen. Skab en rentabel investering med Dansk medie kommunikation på LEd bander.

LED-bander åbner op for en ny verden af levende bandereklamer, hvor der kan leges med animationer, farver, tekster i bevægelse og skift mellem forskellige budskaber. De levende bandereklamer tiltrækker sig publikums opmærksomhed og vil kunne være med til at tiltrække nye sponsorer og annoncører til jeres klub. Samtidig har I mulighed for, at optimere jeres sponsorpakker og udnytte jeres annonceplads mere optimalt.

LED bander styres nemt og hurtigt centralt via en controller, en software vores leverandør har specialudviklet til styring af content på bandereklamer.

Dansk medie kommunikation varetager jordprøver og ansvaret for trækning af elektricitet samt planlægningen af hele montagearbejdet.

Produktbeskrivelse LED Bander på stadion eller koncerter mf.

Når du køber en LED-skærmløsning hos os, køber du ikke bare en professionel skærm. Dansk medie kommunikation er med dig hele vejen gennem processen med udvælgelse, levering og implementering. Det gør vi, for at sikre, at du træffer de rigtige beslutninger.

Nedenfor er skitseret et eksempel på den proces, som vi gennemgår med dig, når du afgiver din bestilling hos Dansk medie kommunikation.

1. Vejledning
Vi tilbyder professionel vejledning, hvor vi hjælper dig med at afklare dine behov. Vi introducerer dig til de mange muligheder og de forskellige LED-produkter. Det er afgørende at vælge den rigtige løsning, og vores professionelle vejledning vil hjælpe dig sikkert gennem alle beslutninger.

2. Design og planlægning
Når du har afgivet din ordre, tager vores projektteam over. De håndterer alt fra design og tekniske tegninger til produktionsplanlægning og installation. En af vore erfarne projektledere vil være din primære kontaktperson gennem hele processen

3. Produktion
Alle vores LED-produkter er designet og udviklet af vores ingeniører og produceres på en højteknologisk fabrik i Kina. Vores produkter er udviklet med en stærk fokus på kvalitet, funktionalitet og energieffektivitet samt produktets tilsigtede anvendelse. Vi tester alle vores LED-produkter grundigt på vores anlæg i Danmark, før den endelige samling.

4. Installation
Vores projektleder koordinerer installationen af ​​LED-løsningen. Vi har et team af højt kvalificerede teknikere, der installerer alle vores LED-løsninger. Når installationen er færdig, bliver skærmen testet og overleveret til dig.

5. Styresystemet
Vi tilbyder et af branchens mest enkle og brugervenlige styresystem til digitale skilte og deres indhold. Jeres digitale skilte styres centralt via internettet, hvilket sikre jer hurtigt overblik og opdatering. I systemet kan der oprettes tidsstyrede playlister for henholdsvis den enkelte skærm, udvalgte skærme eller dem alle sammen – opstår der behov for at ændre i playlisterne, foretages disse nemt og er opdateret på skærmene med det samme.

6. Service og support
Den færdige installation gennemgås sammen med dign inden den endeligt overleveres. Hvis du har behov for det, så kan vi være behjælpelige med at uddanne både brugere og superbrugere blandt personalet i brugen og vedligeholdelse af løsningen. Vi tilbyder 24/7 serviceaftaler, der opfylder dine behov for service og support.

Tjek dine fordele

  • Kvalitets LED bander med lang levetid

  • Køb eller lease din LED Bander

  • Bedste LED kvalitet på markedet

  • Service aftale 5 år

  • Øg dit salg med lokal tilstedeværelse

Kontakt os eller bestil dine varer her ! Salgsafdelingen tlf. 70277100 | E-mail: salg@dan-kom.dk