Pyloner med LED skærme

Dansk medie kommunikation forhandler pyloner med digitale skærmløsninger i LED. Alle vores produkter leveres og installeres i samarbejde med leverandør og kunde, herunder undervisning af styreprogrammet til skærmindhold.

Bliv set lokalt i klare budskaber med stor effekt – hele tiden!
Uanset om du er en kommune, offentlig instans eller en privat virksomhed som lokalt ønsker, at fastholde kommunikationen med borgerne i byen kan du med Dansk medie kommunikation opnå en samlet løsning på pyloner med digitale LED skærme med sensorstyret lys, temperatur og fartmålere.

Dansk medie kommunikation varetager jordprøver og ansvaret for trækning af elektricitet samt planlægningen af hele montagearbejdet.

Alle vores Pyloner er født med et udviklet opdateringsprogram som sikrer, at du kan styre reklamen og tidspunkterne for din synlighed – et marketings apparat som vi sikrer træning og professionel overdragelse i kombineret med lave produktionsomkostninger på indhold såfremt du ønsker, at Dan-kom skal varetage din markedsføring og indhold på LED skærmen.

Led pyloner gør en stor forskel og udnytter effekten af en trafikeret indfaldsvej eller større arealer med gennemkørsel eller parkering. Vi slipper dig aldrig helt! du er altid med i opdateringer og vi sikrer, at hele processen er vores ansvar indtil alt er opsat.

Dan-kom tilbyder to-sidet pyloner med SMD skærm på den ene side og bagbelyst plakat på den anden. Den er velegnet til at kommunikere budskaber, der indeholder en kombination af tekst og billede – modellen bliver også kaldt Citysign.

​Standard pylon størrelser med LED skærme tilbydes, men vi udarbejder også speciel bygget LED pyloner, det kræver kun en forespørgsel – herefter sammensætter Dan-Kom et tilbud som matcher størrelsen på pylon med eller uden leasing.

Produktbeskrivelse LED pyloner

Når du køber en LED-skærmløsning hos os, køber du ikke bare en professionel skærm. Dansk medie kommunikation er med dig hele vejen gennem processen med udvælgelse, levering og implementering. Det gør vi, for at sikre, at du træffer de rigtige beslutninger.

Nedenfor er skitseret et eksempel på den proces, som vi gennemgår med dig, når du afgiver din bestilling hos Dansk medie kommunikation.

1. Vejledning
Vi tilbyder professionel vejledning, hvor vi hjælper dig med at afklare dine behov. Vi introducerer dig til de mange muligheder og de forskellige LED-produkter. Det er afgørende at vælge den rigtige løsning, og vores professionelle vejledning vil hjælpe dig sikkert gennem alle beslutninger.

2. Design og planlægning
Når du har afgivet din ordre, tager vores projektteam over. De håndterer alt fra design og tekniske tegninger til produktionsplanlægning og installation. En af vore erfarne projektledere vil være din primære kontaktperson gennem hele processen

3. Produktion
Alle vores LED-produkter er designet og udviklet af vores ingeniører og produceres på en højteknologisk fabrik i Kina. Vores produkter er udviklet med en stærk fokus på kvalitet, funktionalitet og energieffektivitet samt produktets tilsigtede anvendelse. Vi tester alle vores LED-produkter grundigt på vores anlæg i Danmark, før den endelige samling.

4. Installation
Vores projektleder koordinerer installationen af ​​LED-løsningen. Vi har et team af højt kvalificerede teknikere, der installerer alle vores LED-løsninger. Når installationen er færdig, bliver skærmen testet og overleveret til dig.

5. Styresystemet
Vi tilbyder et af branchens mest enkle og brugervenlige styresystem til digitale skilte og deres indhold. Jeres digitale skilte styres centralt via internettet, hvilket sikre jer hurtigt overblik og opdatering. I systemet kan der oprettes tidsstyrede playlister for henholdsvis den enkelte skærm, udvalgte skærme eller dem alle sammen – opstår der behov for at ændre i playlisterne, foretages disse nemt og er opdateret på skærmene med det samme.

6. Service og support
Den færdige installation gennemgås sammen med dign inden den endeligt overleveres. Hvis du har behov for det, så kan vi være behjælpelige med at uddanne både brugere og superbrugere blandt personalet i brugen og vedligeholdelse af løsningen. Vi tilbyder 24/7 serviceaftaler, der opfylder dine behov for service og support.

Tjek dine fordele

  • Kvalitets pyloner med lang levetid
  • Køb eller lease din LED pylon

  • Bedste LED kvalitet på markedet
  • Service aftale 5 år
  • Øg dit salg med lokal tilstedeværelse

Kontakt os eller bestil dine varer her ! Salgsafdelingen tlf. 70277100 | E-mail: salg@dan-kom.dk