LED skærme med central styring af indhold

Dansk medie kommunikation er forhandler af LED skilte monteret på både facader og stativer. Vi har et bredt udvalg af skærm modeller så vi kan tilpasse budskabet i forhold til afstanden. Alle skiltene er specialudviklet til udendørs brug og træder tydeligt frem i alle former for miljøer.

LED skilte bliver anvendt som direkte kommunikation til forbrugerne ved indkøbscentre, bilforhandlere og kommunale instanser som kræver belysning af budskaber i større digital formater. Dansk medie kommunikation hjælper med undervisning så kunder selv kan varetage markedsføringen og det indhold som skal på skærmen – men vi gerne et tilbud på en service aftale som hjælper både dig og din virksomhed med markedsføringen og indholdet på skærmen.

Skilte med LED har en lang levetid, derfor tilbyder vi både købs og leasing aftaler på LED skilte med 5 års service aftaler. Alle vores løsninger er enten dansk designet eller godkendt af Dansk medie kommunikation – altid høj kvalitet på LED skærme, montering af LED skærme og service.

Dansk medie kommunikation varetager jordprøver og ansvaret for trækning af elektricitet samt planlægningen af hele montagearbejdet.

Skilte med indbygget LED – Bliv set 24/7

Når du køber en LED-skærmløsning hos os, køber du ikke bare en professionel skærm. Dansk medie kommunikation er med dig hele vejen gennem processen med udvælgelse, levering og implementering. Det gør vi, for at sikre, at du træffer de rigtige beslutninger.

Nedenfor er skitseret et eksempel på den proces, som vi gennemgår med dig, når du afgiver din bestilling hos Dansk medie kommunikation.

1. Vejledning
Vi tilbyder professionel vejledning, hvor vi hjælper dig med at afklare dine behov. Vi introducerer dig til de mange muligheder og de forskellige LED-produkter. Det er afgørende at vælge den rigtige løsning, og vores professionelle vejledning vil hjælpe dig sikkert gennem alle beslutninger.

2. Design og planlægning
Når du har afgivet din ordre, tager vores projektteam over. De håndterer alt fra design og tekniske tegninger til produktionsplanlægning og installation. En af vore erfarne projektledere vil være din primære kontaktperson gennem hele processen

3. Produktion
Alle vores LED-produkter er designet og udviklet af vores ingeniører og produceres på en højteknologisk fabrik i Kina. Vores produkter er udviklet med en stærk fokus på kvalitet, funktionalitet og energieffektivitet samt produktets tilsigtede anvendelse. Vi tester alle vores LED-produkter grundigt på vores anlæg i Danmark, før den endelige samling.

4. Installation
Vores projektleder koordinerer installationen af ​​LED-løsningen. Vi har et team af højt kvalificerede teknikere, der installerer alle vores LED-løsninger. Når installationen er færdig, bliver skærmen testet og overleveret til dig.

5. Styresystemet
Vi tilbyder et af branchens mest enkle og brugervenlige styresystem til digitale skilte og deres indhold. Jeres digitale skilte styres centralt via internettet, hvilket sikre jer hurtigt overblik og opdatering. I systemet kan der oprettes tidsstyrede playlister for henholdsvis den enkelte skærm, udvalgte skærme eller dem alle sammen – opstår der behov for at ændre i playlisterne, foretages disse nemt og er opdateret på skærmene med det samme.

6. Service og support
Den færdige installation gennemgås sammen med dign inden den endeligt overleveres. Hvis du har behov for det, så kan vi være behjælpelige med at uddanne både brugere og superbrugere blandt personalet i brugen og vedligeholdelse af løsningen. Vi tilbyder 24/7 serviceaftaler, der opfylder dine behov for service og support.

Tjek dine fordele

  • Kvalitets skærme med lang levetid

  • Køb eller lease din LED skærme

  • Bedste LED kvalitet på markedet

  • Service aftale 5 år

  • Øg dit salg med lokal tilstedeværelse

Kontakt os eller bestil dine varer her ! Salgsafdelingen tlf. 70277100 | E-mail: salg@dan-kom.dk