Messe udstyr2018-06-21T13:20:12+00:00

Messe, messestande, diske, displays, messe systemer, Pop up vægge

Dansk medie kommunikation er forhandler og vejleder inden for messe og messematerialer.

Vi leverer alt lige fra messeudstyr til montage og opsætning til nedtagning af din messe stand. Alle vores messestande skræddersyes efter økonomi, materiale valg og potentialet af messsen – vi er specialister og kan vejlede både dig og din virksomhed.

Alle vores stande leveres med skitsetegninger og oplæg til fornyelser, vi samarbejde med et bredt udvalg af de største leverandører i Danamark og kan derfor også agere lagerhotel så du kan få dine materialer pænt pakket ned og sat op igen næste gang du skal bruge det.

Hvordan bliver din tilstedeværelse på messer bedre?

De fleste virksomheder vi har hjulpet gennem de sidste 10 år har alle haft en opfattelse af tiderne var bedre før krisen i 2008. Det kan også være der er en reel sammenhæng men det er kun fordi virksomhederne stiller flere krav til den måde du skaber opmærksomhed på når du er til stede på messer. Sørg for, at din messestand fremstår så den visuelt skilter med den retning din virksomhed arbejder hen i mod. Det er vigtigt, at man skaber en strategi før end man går på messe, de fleste er presset på tiden så både din stand og dit koncept skal skabe ekstra fokus.’

Det kan Dansk medie kommunikation hjælpe dig med – vi kender til trends i markedet, koncepter som er bæredygtige og skaber effekt.

Gå til Danshop – Messe

Kontakt os eller bestil dine varer her ! Salgsafdelingen tlf. 70277100 | E-mail: salg@dan-kom.dk

Produktbeskrivelse Messe udstyr

Dansk medie kommunikation har gennem mange års erfaring med messe den samme strategi når vi vejleder – Det handler om at skabe resultater på messen.
Din deltagelse skal give et afkast i form af leads eller direkte salg/ordre.

Reelt er det ikke så svært, det handler om, at kommmunikere dine budskaber klar og tydeligt, så målgruppen ser dem, forstår dem og husker dem.
Alle messestande skal aktivere et resulatat af dine aktiviteter på messestanden, et resultat som skaber vækst og udvikler din næste messe.

Hos Dansk medie kommunikation tilbyder vi altid evalueringsmøder efter messedeltagele – se på om dette er et aktiv for dine messer.

En stor udskrivning på reklamebudgettet
Det kan være en større post på reklamebudgettet, at skulle på messe hvis man ikke på forhånd har en helt klar strategi til hvad man ønsker at opnå og hvordan man vil gøre det.
Strategisk vejledning sikrer, at din messestand ikke bliver obverset i mængden af potentielle konkurrenter på messen og dine potentielle lead bliver til ordre – en handling som sikrer, at det af deltage på messe er rentabelt.

Få tegnet din messestand inden du bestiller standen.
Det er svært at gøre en stand rigtig god hvis man skal tage forbehold for, at standen er for lille, ligger forkert eller ikke har de dimentioner som bevirker, at din kommende messestand er optimal.
Vi anbefaler alle at få et formøde så vi kan udarbejde en tegning / skitse af den kommende messestand i takt med krav og ideer.

Nogle firmaer anvender arkitekter så din virksomhed opnår det potentiale som messen tilbyder, det skal være unikt hvis du tænker stort.
Omvendt er der også plads til mindre virksomheder og tegninger som bevirker, at de kan få et billede af deres kommende messestand i 3D eller 2D.

Ingen designs af messestande er bedre en dem, hvor forarbejdet er gennemtænkt, det sikrer både den kommende messe og de messer som følger.

Projektstyringen og opsltingen af messestanden kommer som en naturlig del efterfølgende. Vi har både mandskab og kendskabet til, at sikre, at din stand er klar når du møder ind på messedagen.
Ud over det tilbyder vi også snedkere, tømrere, special designere og meget mere til de krævende løsninger.

Hos os monterer og leverer vi i samrbejde med vores samarbejdspartnere hele pakken fra A til B.
Ud over det tilbyder vi opbevaring af din messematerialer så du trygt kan ringe når du skal bruge dem igen.

Dansk medie kommunikation tilbyder også løse messematerialer.
Skal din virksomhed bruge pop up vægge, pop up stander, borde, diske, roll up, lys eller TV skærme med eller uden LED kan vi hjælpe dig hele vejen.

Alle vores messematerialer bliver leveret i rejse tasker så du kan pakke det ned og tage med dig efter messen, alle løsninger er fleksible efter behov.
Indhent tilbud på messematerialer hos Dansk medie kommunikation, vi har alt inden for messematerialer.

Gå til Danshop – Messe

Tjek dine fordele

  • Your Content Goes Here
  • Your Content Goes Here
  • Your Content Goes Here
  • Your Content Goes Here
  • Your Content Goes Here