Dansk medie kommunikation

Om os

Et bureau i fremtiden

Dansk medie kommunikation er et nordisk bureau med passion for instore, outdoor markedsføring. Vi går langt for at løsningen altid er ny og unik så kunden føler sig godt behandlet i kombination med vores kvalitetsprodukter leveret af både danske og udenlandske leverandører.

Dansk medie kommunikation blev stiftet i 2006. Allerede dengang var der stor fokus på en større forandring i reklameverdenen og det digitale medie og marked tog en markant stigning i bl.a. Danmark, hvor forbrugerne inden krisen i 2008 havde vænnet sig til, at blive påvirket af reklame i en større omfang fordi virksomhederne valgte, at prioritere tilstedeværelse i markedet som et parameter man skulle vinde over konkurrenterne.

Dansk medie kommunikation ville allerede dengang være en vigtig spiller for virksomheder som ville gøre en forskel i deres tilstedeværelse inden for instore, outdoor markedsføring. Siden 2010 har Dansk medie kommunikation været en vigtig spiller i markedet og har positioneret sig som en leverandør til digital bureauer, skiltefirmaer, reklamebureauer samt private og offentlige virksomheder.

Dansk medie kommunikation drives i dag af partnerne Michael Marcher og Per Bjergager Winkel

Vores passion for instore, outdoor markedsføring har betydet vi i dag er en af de førende leverandører til flere forskellige brancher såsom reklame bureauer, skiltefirmaer og distributører med fokus på tilstedeværelse via reklame på bl.a. bannersystemer, digital skærme og instore reklamematerialer.

Salg / partner

Michael Marcher

Salg / partner

Per Bjergager Winkel

Dansk Medie Kommunikation

- Det vi gør bedst