Plakater, valgplakater – Billige plakater i alle størrelser

Dansk medie kommunikation tilbyder som forhandler af Danmarks billigste plakater i store og små oplag plakater i topkvalitet med farvetryk på en side i kraftigt 170g papir. Vi kender markedet og kender de gode trykkerier – Dansk medie kommunikation kan levere og trykke plakater i alle størrelser.

Prisgaranti: Ja
Puljetryk: Ja
Produktionstid: 3 hverdage (eller afsendt i dag)
Betaling: Efter modtagelse
Miljø: Ja, Svanemærket

Med plakater kan du som virksomhed, kommuner eller offentlig instans opnå en billig måde at skabe fokus på målrettet personer, events eller kampagner såsom “sænk farten” ude på alle landevejene. Vi kender det alle sammen, det skal være synligt, stå mange steder og koste mindst muligt.Her kan du opnå stpr værdi af annoncdering med plakater.

Gå til prisberegner – Plakater

Kontakt os eller bestil dine varer her ! Salgsafdelingen tlf. 70277100 | E-mail: salg@dan-kom.dk

Produktbeskrivelse plakater og valgplakater

Plakater, Valgplakater, festival plakater
Printede eller trykte plakater kan bruges til alverdens formål. Vi tilbyder plakater helt fra A3 til busstander-størrelser i kraftigt 170 g silk papir.

Plakater gør opmærksom på dit budskab i større format. Ligesom med meget anden markedsføring, er det godt at fokusere på et enkelt budskab, der er nemt at huske for kunden. Er der for mange informationer at tage ind, så er chancen for at kunden går videre, uden at have forstået budskabet, noget større.

Sætter du fx plakater op ved et busstoppested skal du tænke på, at det ikke kun er ventende passagerer, der har god tid til at læse, hvad der står på reklamen, men også folk i en bus eller på cykel, der kører hurtigt forbi. Budskabet skal altså være så let fordøjeligt som muligt. Fordelen ved en plakat er dog, at du får skabt synlighed på dit budskab, der hvor dine kunder kommer forbi i løbet af en dag

Vi trykker alt lige fra 1 til 25.000 stk. plakater af gangen. Skal du bruge plakater, der kommer under A3 i størrelse, skal du kigge under vores billige flyers/løsblade i stedet for.

Kontakt vores salgsafdeling tlf. 70277100 eller skriv til salg@dan-kom.dk

Gå til prisberegner – Plakater

Tjek dine fordele

  • Plakater i fotokvalitet – Vælg papirtypen 170g. “satin fotopapir” (indendørs) eller 130g. “syntetisk papir” (udendørs) for plakater i high-end fotokvalitet.

  • Printede eller trykte plakater kan bruges til alverdens formål

  • Plakater helt fra A3 til busstander-størrelser i kraftigt 170 g silk papir.