Dansk produceret pyloner med eller uden lys

Dansk medie kommunikation er forhandler af dansk produceret pyloner i kvalitetsmaterialer som sikrer, at din nye pylon overholder alle sikkerhedskrav og opnår bedste effekt.

Alle vores pyloner op til 3 meter leveres som standard med ekstra benlængde til nedgravning, over 3 meter anbefales sokkelbeslag til montage på fundament. Dansk medie kommunikation tilbyder indbygning af logo med lys, enten med bagvedliggende acryl eller udstiks acryl, påmonterede facadebogstaver eller indbygning af LED ur.

Logo kan monteres enten med folie eller industriel UV direkte på pylon fronterne. Industriel UV er særdeles velegnet til kæde løsninger, da der er god økonomi ved volumenproduktion. Vores pylonerne kan sektionsopdeles ved lejemål, henvisninger på samme pylon og lignende dvs. du altid kan skifte dine pyloner ud med nye teknologi, mere lys i toppen af pylon eller nye bogstaver osv. – se muligheder i pyloner, levetiden er lang og hos Dansk medie kommunikation tilbyder vi leasing- og serviceaftaler på de fleste modeller.

Med en pylon bliver du ikke blot synlig i lokalområdet, du skaber også kontakt til alle de biler som passerer forbi hver dag. Placering af en pylon er typisk ud til vej med meget trafik. Har du muligheden for, at få en pylon opnår din virksomhed enorm meget tilstedeværelse og din Branding effekt er langt større end du forventer, tag os med på rådet inden du designer din pylon, budskab er alt.

Lys i en pylon eller logo (som bogstaver) kan anbefales. Sørg for, at du ikke kun skilter i de lyse timer men hele døgnet rundt. Danmark har mange mørke timer og det skal du have med i dine overvejelser inden du bestiller. Endvidere har vi erfaring med, at pyloner ud til vejen kan have en hastighedsmåler monteret, det skaber ikke kun opmærksomhed men generel omtale lokalt såvel som udenbys.

Ved montage af en pylon tilbyder vores leverandør, at komme med pylonen på kranbil, etablere fundament og montere samme dag. Al udførelse i vind- og vejrbestandige materialer, under hensyntagen til miljø og senere genbrug. Konstruktion og montage udført i aluminium med stålforstærkninger hvor nødvendigt.

Pyloner – skiltning ud til vejen med LED lys.

Hos Dansk medie kommunikation handler det som forhandler af pyloner om, at sikre kvaliteten før prisen. Vores primære vejledning er som de fleste indenfor denne branche, at investeringen skal svare til levetiden og forventningerne til en pylon, herefter kan man se på pris.

De fleste pyloner monteret ud til vej i Danmark har en enorm værdi men alt for få virksomheder udnytter pylonen og udskifter den med bedre eller nyere teknologier, derfor skal du bruge Dansk medie kommunikation, vores kendskab og erfaring sikrer, at din løsning bliver holdt i hånden.

Pyloner til 1 butik kan tit være en ting man overvejen men aldrig investerer i pga. af prisen. Med Dansk medie kommunikation kan du lease de kommende løsning inklusiv en service aftale. Vi skaber et marked som sikrer, at du ikke skal anvende hele dit reklamebudget på en pylon men blot afskrive en fast månedlig ydelse x år.

Kæder eller flere butikker kan også få en leasingaftale på pyloner inklusiv serviceaftale med Dansk medie kommunikation. Alle vores aftaler giver kunden tid til at gøre det de er bedst til mens vi klarer vores andel. Pyloner på kædeniveau sikrer en stærk branding og tilstedeværelse ikke blot lokalt men også regionalt. Fordele ved bestilling af flere pyloner ligger på prisen, kontakt vores salgsafdeling for en snak omkring jeres muligheder

Indhent tilbud

Tjek dine fordele

  • Lokal eller regional tilstedeværelse

  • Bliv set i mørket

  • Brand dit produkt, firmanavn, eller afdeling

  • Køb eller leasing, vi tilbyder begge dele

  • Serviceaftale på din pylon

  • Lys eller lys bogstaver i toppen

  • Dansk produceret pyloner

Kontakt os eller bestil dine varer her ! Salgsafdelingen tlf. 70277100 | E-mail: salg@dan-kom.dk