Skilte, facadeskilte, butiksskilte – alle typer skilte i alle størrelser

Hos Dansk medie kommunikation har vi bred kendskab til skilte print, levering og montage af skilte. Dansk medie kommunikation tilbyder som forhandler alle typer skilte i alle skilte kvaliteter, vi vejleder alle kunder i forhold til opgaven, skiltet, levetid på skiltet, hvilken type væg eller facade skiltet skal monteres fast i eller om skiltet skal i jorden på stolper eller spyd.

Stort set alle større byer har i dag et skiltefirma men ikke alle firmaer tilbyder den rigtige vejledning. Det er vigtig, at skiltet ikke bliver printet på forkert materiale. Hos Dansk medie kommunikation arbejder vi bl.a med farvetryk på 3 mm. alusandwich plade, farvetryk på 5 mm PVC plade, farvetryk på 10 mm PVC plade samt farvetryk på 10 mm Re-board. Ens for alle farvetryk kan vi levere tryk på begge sider.

Dansk medie kommunikation tilbyder skilte i alle tænkelige størrelser, lige fra dørskilte over gavechecks til byggepladsskilte. Vi har altid en underleverandør som sikrer, at de skilte vi ikke selv markedsfører via hjemmesiden kan leveres hjem til samme lave priser.

Ønsker du at beregne din pris kan du gå direkte til Danprint.dk, hvor du kan anvende vores prisberegner og bestille din nye skilt. Du bliver overført til en ny hjemmeside men kan altid vende tilbage.

Produktbeskrivelse – Skilte, facadeskilte, butiksskilte – alle typer skilte i alle størrelser

Dansk medie kommunikation har bred erfaring med sparring og vejledning til hvordan skilte skal opsættes grafisk for, at opnå den bedste effekt af din udendørs markedsføring. Man skal ikke tro lokal markedsføring på skilte ikke leder til salg, der er og har altid været stor loyalitets lokalt – derfor er vigtigheden i lokal markedsføring på skilte noget man som virksomhed skal have med i tankerne.

Skilte er yderst velegnede til synlighed og tilstedeværelse på facader, bygninger, hegn, porte og monteret på stolper i jorden. Bliv set og skab den bedste trafik til din lokale butik med store skilte med klare budskaber i flotte farver.

I dag møder vi rigtig mange byer med skilte over det hele, tag endelig ikke fejl – når en forbruger skal have dækket sit behov handler det i den grad om hvordan forbruger billigst og nemmest kommer til den vare. Ud over det handler det om, at have top of mind effekt, bliv husket når behovet opstår for forbrugerne lokalt i din by. Med en klar signalværdi på et skilt sikrer du, at fremme dine produkter og skabe genkendelighed – men vi anbefaler, at du som kunde skifter dit skilte minimum hver 3 år så det ikke får en negativ effekt. Ikke alle skilte kvaliteter kan klare dansk vind og vejr og derfor kan dit skilt skabe en negativ signalværdi, hvis du mangler bogstaver i dit firmanavn eller logoet er et nyt, farvetryk er så medtaget af vejret, at det virker billigt selvom du sælger luksus møbler. Tag ansvar for dit skilt så tager Dansk medie kommunikation ansvaret for, at du har den bedste vejledning både før, under og efter købet.

Dansk medie kommunikation trykker skilte på begge sider dvs. farvetryk 4+4. Vi tilbyder montering og levering af materialer til døren. Vi tilbyder også grafisk assistance såfremt vi skal hjælpe dig med dit nye skilt og det indhold som skal være på skiltet.

Farvetryk på 2 sider giver også muligheden for særplacering af dit skilt, budskabet bliver set fra flere retninger, hvilket vi anbefaler såfremt du skal have monteret dit skilt ud til en større vej, rundkørsel eller vejkryds.

Dansk medie kommunikation tilbyder online bestilling af skilte i flere forskellige kvaliteter, start din prisberegning.

Gå til prisberegner

Tjek dine fordele

  • Flere gode kvaliteter i skilte tilbydes

  • Farvetryk på 1 eller 2 sider

  • Vi tilbyder montage og serviceaftaler på skilte

  • Billig fragt og levering

  • Bestil online, nemt og hurtigt

  • Få grafisk hjælp til dit skilt

Kontakt os eller bestil dine varer her ! Salgsafdelingen tlf. 70277100 | E-mail: salg@dan-kom.dk