V-systemer eller impuls systemer

– mobile bannersystemer helt ud til vejen

Dansk medie kommunikation er forhandler af V-systemer til alle som gerne vil have et mobilt og meget fleksibelt banner system. V-systemerne er meget anvendt i Danmark og tiltrække opmærksomhed ud til vejen, indfaldsveje, vejkryds eller hovedveje som kræver, at man mobilt kan flytte både v-systemet og banner nemt og hurtigt. Sidst men ikke mindst er det billigt, at starte din markedsføring op med v-systemer også kaldet impuls systemer.

V-systemer har den fordel at de hele tiden kan tilpasses kampagnen dvs. skal kampagnen køre på 3 sider (eller i fagsprog fag) kan man enkelt og nemt tilpasse det antal fag man vil have på systemet og skifte retning så banner bliver set fra flere sider. Ingen andre systemer har den mobilitet og fleksibilitet som Dansk medie kommunikations v-systemer.

Vi tilbyder leasing eller køb af v-systemer med en serviceaftale på banner skift. Har din virksomhed ikke tiden eller forudsætninger for, at kunne varetage dette i hverdagen kan du indhente et tilbud på dette, alle v-system med banner løsninger er unikke i mål så derfor er prisen også variabel.

Produktbeskrivelse – V-systemer eller impuls systemer – mobile bannersystemer helt ud til vejen

V-system monteret i jorden kræver en montagenøgle som følger med ved første køb. Nøglen kan genbruges efterfølgende år og sikrer at stolperne som skal i jorden og stramning af systemet er optimalt. V-systemer med flere fag kræver også en montage nøgle, vi anbefaler, at nøglen bliver varetaget med omhu i mellem brug og ikke anvendt til andre gøremål.

Dansk medie kommunikation anbefaler montage af vores V-systemer i anstændigt vejr. Banneret skal strammes godt op og det kan godt være en god ide første gang, at være 2 personer. Alle V-systemer skal tages ned ved vindstød over 12 meter i sekundet efter vores anbefaling, idet banneret kan revne eller blive flået i stykker, husk at se vejrudsigten inden du planlægger en kampagne. Endvidere anbefaler vi, at max. højde er 180cm. så banneret ikke bliver et vindsejl og til fare for andre, sikkerheden kommer først ved Outdoor markedsføring med V-systemer.

V-systemer bygget i 3 fag, lavet som en trekant samlet – kan stå bedre i mod vind og vi laver standard og special bygget 3 fag-systemer. 3 fag systemer har en kæmpe effekt i vejkryds eller meget trafikeret veje idet de 3 sider giver modtager mulighed for, at se budskabet i bevægelse. Alle vores 3 fag-systemer monteres og støbes i jorden så de står fast (ikke mobile). Ønsker man et mobilt 2 fag-system skal der tages forbehold som laves i aftale med vores konsulenter i Dansk medie kommunikation.

Vores mest populære V-system er også det vi “helst” kalder impuls systemet. Det er et 2 fag-system med 2 bannere i 2 retninger, det er mobilt og yderst nemt, at servicere og flytte, eller tage ned. Ud over det er levetiden på vores model ekstra stabil da vi ikke kører med letvægter stolper. Alle vores impuls systemer er leveret og monteret i den bedste kvalitet så banneret er strakt og læselig i vind og dårligt vejr.

Kontakt vores salgsafdeling tlf. 70277100 for yderligere snak omkring dine muligheder, som sagt kan impuls systemer også anvendes ved events, messer, dyrskuer og meget andet så længe man vil kommunikere billigt i flere retninger i øjenhøjde.

Tjek dine fordele

  • Markedet bedste system kvalitet

  • Nemt af flytte og skifte banner

  • Billig markedsføring, stor lokal synlighed

  • Mobilt system (kan flyttes)

  • Serviceaftale med banner skift tilbydes

  • Køb flere fag og byg dine systemer selv

  • Billigt at komme i gang – 100% ejerskab

Kontakt os eller bestil dine varer her ! Salgsafdelingen tlf. 70277100 | E-mail: salg@dan-kom.dk