V-System

Et mobilt system - helt ud til vejen

Mobilt
V-system

Dan-Kom leverer et tidsløst og meget praktisk V-system til virksomheder som ønsker at bringe budskaberne i øjenhøjde. 

V-systemet kan have både 1,2,3 eller 4 sider med banner budskaber uden at man skal igennem en større montage.

V-systemet er nemt at montere i jorden og vores alu. stolper kan stå på flere måder – det er kreativiteten som sætter grænsen.

Banneret montage udføres med stropper i huller på banner. V-systemet kan bruges hele året rundt og skaber kontakt til dine kunder, med synlige budskaber – et praktisk system til alle som vil have en billig løsning.

Køb fra 3.995.-

Standard system med 3 stk. alu. stolper til jord.

Stropper til fastsætning af banner samt 2 stk. banner i standard mål 250cm x 60cm.

Vi anbefaler banner i max. længde a 3 meter og en stolpe højde på ca. 100cm. (fra jord til top stolpe).

Det perfekte V-system leveres inkl. banner m. print. Grafiske filer sendes inden opstart.

V- system kan leveres med kun 2 spyd og 1 banner.

Leje fra 995.-

Pr/mdr. i min 3 mdr.
Incl. banner
Ex. montage og fragt

Elvis huset i Randers

Der er mange måde at skilte sine budskaber. Elvis Huset i Randers fik V-system helt ud til vejen så biler der kom til Randers eller forlod Randers kunne se banner i 2 retninger. 

Systemet er mobilt og kan flyttes rundt alt efter om man ønsker at bruge begge banner i en retning eller to. Banner er sat fast med stropper i de huller som banneret bliver leveret sammen med. Det sikrer at banneret er strukket ud og kan klare vindstød uden at banneret revner eller bliver flået af de 3 mobile rør som er sat i jorden. 

Banneret er lavet af materialet mesh (netbanner) dvs. banneret har mange små huller som sikrer at vinden at gå igennem ud at banneret bliver presset og går i stykker. Vi anbefaler mesh kvalitet (netbanner) til de V-systsemer som skal stå i længere tid uden skift af banner. Til korte kampagner kan man godt vælge et stof eller pvc banner.

Bestil dit
V-system i dag

Kontakt os for en uforpligtende snak.

Kontakt os

Dine fordele

Alle ordrer har netto 8 dages på bestillinger op til kr. 5.000.- / ved bestilling over kr. 5.000 foreligger min. 25% upfront betaling før end opgaven igangsættes.

Send trykklart materiale til salg@dan-kom.dk – mangler du grafiks assistance tilbyder vi grafisk opsætning kr. 850.- pr. time (min. 1 time).

Alle bestillinger er ex. levering og fragt fra valgt transportør med mindre andet er aftalt ved bestilling af vare med Dan-kom.

Vi tilbyder beregning og tilbudsgivning af specialopgaver indenfor alle vores produkter og løsninger – kontakt os tlf. 70277100 eller salg@dan-kom.dk

Dan-kom kører med fast lavpris på udvalgte varer indenfor banner og bannersystemer samt LED skærme og Pyloner – kontakt os for yderligere information tlf. 70277100

Hos Dan-Kom har vi åbent på telefonen alle ugens dage fra 8 – 17 eller på vores e-mail salg@dan-kom.dk – Vi står altid klar til at hjælpe med dine spørgsmål.